Nu är det hög tid att börja fundera på hur matcherna i VM 2014 kommer att sluta. Vi på Fotbolls VM & EM har därför skapat ett VM-tips till alla er fotbollsfans. Tipsa med arbetskamraterna, ölpolarna eller varför inte med familjen. I vårt VM-tips kan ni vara, i stort sett, hur många deltagare som helst och ni behöver bara fylla i resultaten och luta er tillbaka så rättas VM-tipset av sig själv. Vi kommer även att ha en VM-tips-tävling där ni mailar in ert fullständigt ifyllda tips senast den 11 juni kl 23.59 för att deltaga. Det är nu tyvärr försent att anmäla sig till VM-Tipstävlingen. Sprid gärna tipset så att ni kan titulera er ”VMs bästa tippare 2014” med vetskapen om att det varit stentufft motstånd 🙂 EM 2016 är i startgroparna och vi har självklart tagit fram ett EM-tips 2016 också. Ladda ner vårt EM-tips här EM-tips 2016 

Ladda ner EM-tipset 2016

 

Delta i VM-tipstävlingen 2014

Årets VM-tipstävling är över och Richard Flodin tog hem segern i överlägsen och otroligt imponerande stil. Stort grattis Richard. En vinnar-tshirt skickas till dig och du får mer än gärna skicka en bättre selfie på dig själv i vinnartröjan när du fått den! 😉

Ladda ner VM-tipset 2014

Se slutställningen i vår VM-tipstävling här eller klicka på bilden nedan.

Richard Flodin poserar i sin tipströja

Richard Flodin i sin vinnartröja

Slutresultat VM-tipstävling VM 2014

För att deltaga i vår VM-tipstävling behöver ni maila in fullt ifyllt VM-tips i format xls eller xlsm till oss på info@fotbollsvmem.se senast den 11 juni kl 23.59. Det är således tyvärr försent för att anmäla sig till Fotboll VM & EM’s VM-tips nu. Men till EM 2016 släpper vi nytt tips och då är ni hjärtligt välkomna att deltaga!  Ni kommer sedan att kunna följa Tipstävligen på vår Facebook-sida.

VM-tipset på svenska laddar man ner här…

Vill ni tipsa med vänner, familj, släkt över gränserna finns VM-tipset även på engelska och laddas ner här… <– Click here to download and participate in the betting contest for World Cup 2014.

VM-tips fotboll brasilien

Tippa VM 2014

 

 

Tack vare hjälp från uppmärksamma läsare så har vi hittat och åtgärdat ett fåtal buggar i tipset. Hittar ni ytterligare buggar tveka inte att kontakta oss! Gällande version utav VM-tipset 2014 är 1,6 och kan laddas ner här ovan.

Fixat i version VM-tipset 1,1:

  • Alla lag står nu på 0 poäng, istället för 3 poäng som tidigare i grupperna.
  • Det går nu att tippa 0-0 i matcherna, vilket inte har gått tidigare.

Fixat i version VM-tipset 1,2:

  • Tabellerna i Grupp G och H uppdaterades ej korrekt. Nu åtgärdat.

Fixat i version VM-tipset 1,3:

  • Korrekt lag avancerar nu vidare från åttondelsfinal, kvartsfinal osv.

Fixat i version VM-tipset 1,4:

  • Cellerna i Grupp H uppdaterades inte korrekt, vilket nu är åtgärdat.

Fixat i version VM-tipset 1,5

  • Felskrivning på öppningsmatchens datum korrigerat
  • En 2:a var ifylld på Belgien – Algeriet, nu borttagen

Fixat i version VM-tipset 1,6

  • Makrot för uppdatering av tabell var felaktigt. Auto-filter adderat istället.